Estetska medicina


Količina hijalurona i elastina koje naše telo proizvodi tokom godina se smanjuje, što za posledicu ima stvaranje bora i gubitak tonusa. Pad tonusa na licu se vidi kroz izražene podočnjake, viseće obraze, izražene bore oko usana i pad krajeva usana. Najbolji lifting efekat postižemo primenom hijaluronskih filera.

Ko radi tretmane?

Da bi učinak bio maksimalan, potrebno je da tretman radi iskusan lekar, na osnovu procene stanja kože i adekvatnog plana za sprovođenje tretmana. Na osnovu njih utvrđujemo koje bi delove trebalo tretirati kako bismo dobili mlađi, svežiji i potpuno prirodan izgled.

Koliko je tretmana potrebno?

U većini slučajeva, dovoljan je jedan tretman. Klijent dolazi na kontrolni pregled kroz mesec dana i tada su moguće minimalne korekcije. Tretmani mogu da se rade tokom cele godine, bez obzira na godišnje doba, a za dugotrajan lifting efekat dovoljno je tretmane ponoviti za 18 meseci ili dve godine. Svaka sledeća procedura daje mnogo bolje rezultate sa manje utrošenog hijalurona.

Koje filere koristimo?

U našoj ordinaciji možete uraditi tretmane Neovel hijaluronskim filerima i postići potpuno prirodan izgled kože lica i usana, bez sporednih efekata.

Adresa

Janka Veselinovića 22, Kragujevac

Telefon

066 346 886

Email

info@altermedika.co.rs

Pošaljite nam poruku!

Privatna ordinacija opšte medicine Altermedika pruža zdravstvene usluge iz oblasti opšte medicine i alternativne medicine – biorezonantna terapija i dijagnostika. Za sva vaša pitanja stojimo vam na raspolaganju!

Ostanimo u kontaktu!