Da li je kandida zaista bezopasna ili se može dovesti u vezu sa različitim oboljenjima?

Kandida albikans je vrsta gljivice koja se u malom broju može normalno naći na kož i,u crevima, vagini. Kada smo zdravi, kandida je pod kontrolom dobrih bakterija, ali kada dođe do poremećaja normalne crevne flore (što je čest slučaj kod zloupotrebe antibiotika), kandida počinje nekontrolisano da se razmnožava i tada nastaju brojni problemi.

Kandida otpušta u krvotok preko 70 različitih produkata, uključujući i neurotoksine koji prouzrokuju hronične glavobolje, poremećaj pažnje i koncentracije. Poremećena crevna flora i oštećenja koje kandida izaziva na sluznici creva dovode do različitih digestivnih problema, kao i do intolerancije na hranu, zbog čega se klinička slika kandide dodatno komplikuje, a sama kandidijaza se, na žalost, često pogrešno dijagnostikuje, ili se od strane lekara previdi njen značaj kao uzročnika tegoba.

U našoj ordinaciji se efikasno dijagnostikuje i leči kandida pomoću biorezonantne dijagnostike i terapije BICOM aparatom. Pacijent po završetku dijagnostike dobija savete o ishrani na osnovu testa intolerancije na hranu, kao i mogućnost daljeg lečenja kandide pomoću BICOM aparata.

Lecenja je efikasno i bezbedno,bez stetnih sporednih efekata,gde se organizam pomocu biorezonantne terapije sam podstiče na samoizlecenje.

ALTERMEDIKA

Janka Veselinovića 5
066 346 886
info@altermedika.co.rs